Csillagösvény étkezés és szállás | Csillagösvény Ópusztaszer - Ópusztaszer

Csillagösvény Étkezés és Szállás

A Csillagösvény étkezés lehetőségével, büféjében árnyas terasszal, különleges kávékkal, hűtött üdítővel, jégkrémmel várja a Kedves Látogatókat!

Ha elnyerte tetszését a Csillagösvény élménypark, vásároljon jegyet online az alábbi gombra kattintva és látogasson el hozzánk!

Kedvet kapott meglátogatni Európa rekorder sövénylabirintusunkat és emlékparkunkat Ópusztaszeren? További színes programokkal várjuk szeretettel családjával, barátaival, valamint kollégáival egyaránt!

 

Rendelje meg kedvezményes belépőjegyét online, sorbanállás nélkül, biztonságos, bankkártyás fizetéssel és térjen be hozzánk, amikor kedvet kapnak egy kis kiránduláshoz a természetben!

 

Felhőtlen kikapcsolódás az egész család és a barátok számára! Két elbűvölő labirintus, számháború pálya, népi és logikai játékok. Felejthetetlen élmény kicsiknek és nagyoknak!

 

Kíváncsi milyen lehet egy elemlámpával teljesíteni a labirintust? Kipróbálná az éjszakai túrát? A Csillagösvényben arra is lehetősége van! Nézze meg nyitvatartásunkat a Csillagösvény elérhetőség menüpontban, tájékozódjon a legközelebbi éjszakai programjainkról és látogasson el hozzánk családjával, barátaival, munka- vagy csapattársaival, de akár egyedül is.

hu_HUMagyar
Az Ön kosara
  • A kosara jelenleg üres.