fbpx

Csapatépítés, csapatépítő tréning

A Csillagösvény kiváló szórakozást, játékos tanulást, különleges kalandokat, igazi közösségi élményt kínál fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. Érdekes, tanulságos kérdések segítenek a résztvevőknek kitalálni az Európa-rekorder hosszúságú sövénylabirintusból. A kerítéselemekből épült labirintusban nincsenek segítő kérdések, itt a kivezető út megtalálása a tájékozódási képességeket teszi próbára. A két óriáslabirintus bejárása és a 32-féle más játék kipróbálása több órás különleges élményt kínál. Emellett az 1 hektáros szabad zöld területen lehetőség van focizni, tollasozni is.

Milyen pluszt ad cégemnek a csapatépítés?

A csapatépítő tréningeket régóta alkalmazzák nagy sikerrel és hatékonysággal. A tréningnek köszönhetően a kiégés lehetősége csökken, köszönhetően az egymásra figyelésnek és a csapatmunkának.

Ezen kívül javítja a munkamorált, az alkalmazottak egymáshoz való viszonyulását és hosszútávon jelentősen hozzájárul a cég fejlődéséhez.

Milyen egy jó csapatépítő tréning?

Mindenekelőtt minden résztvevő számára vonzó program, korra, nemre való tekintet nélkül. Egy jó csapatépítő tréning sokféle feladattal dolgozik, és olyan feladatokat kínál, amelyek egymásra figyeléssel, közös erőfeszítéssel megoldhatóak. Szellemi kihívások és fizikai erőpróbák egyaránt szerepelnek benne, és lehetőleg különleges, még sehol máshol nem tapasztalt, érdekes feladatokkal találkoznak a vetélkedő csapatok, hogy emlékezetes maradjon a megoldáshoz vezető út megtalálása.

Lényeges szempont, hogy a helyszín legyen nyugodt, csendes, ahol a csapattagokat semmi sem zavarja a feladatok megoldásához szükséges koncentrációban.

Éppen ezt kínálja a Csillagösvény!

Mi a csapatépítés és a csapatépítő tréning célja?

A tréning fő célja a kommunikáció, a konfliktuskezelés, a problémamegoldás és a csapat munka hatékonyságának növelése játékos, izgalmas feladatok elvégzésével.

Egyedi programok kialakítása

Minden esetben az adott cég kéréseinek figyelembe vételével alakítjuk ki a programot. Az ideális csapatlétszám: 5-10 fő, és egyidejűleg akár 200 fő számára is tartalmas, szórakoztató kikapcsolódást biztosítunk. A fél- vagy egész napos program jurtánkban zenés-táncos esttel, éjszakai labirintusozással is végződhet.

Kellemes, jól megközelíthető helyszín

A szeri puszta közepén, nyugodt, elszigetelt környezetben, 2,5 hektáros területen, Budapesttől 90, Szegedtől 30 percnyi útra kínálunk egyedülálló csapatépítési lehetőséget.
Csoportos jeggyel igénybe vehető élményparkunk valamennyi szolgáltatása. A zöldterület szabadon használható, lehet például bográcsozni, grillezni, focizni, tollaslabdázni.

Zártkörű rendezvények lebonyolítása

Zártkörű rendezvény lebonyolítását is vállaljuk. Ezekhez étkezések a szomszédos csárdákban, helyben szabad ég alatt, vagy a nádtetős jurtában is megoldhatóak. Ajánljuk a csárdából kiszállított és a helyszínen, a búbos kemencénkben készre pirított sült egész kacsacombot, párolt káposztával, petrezselymes burgonyával, desszertként kemencében sült túrós lepényt.

Komplex ajánlat csoportoknak

Vállaljuk csapatversenyek teljes körű lebonyolítását, melyhez jól begyakorolt tematikával rendelkezünk. Az igénybe vehető játékelemek (állomások): sövénylabirintus, kerítéselem-labirintus, kötéllabirintus, számháború, logikai játékok, pihentető feladványok, betű- és számrejtvények, ügyességi játékok.

Minden igényt kielégítő szálláslehetőségek

Többféle szálláslehetőséget is kínálnak partnereink a közelben a csillagos égre nyitható tetejű jurtától kezdve a kempingen és a panzión át a wellness-szállóig.

Csomagajánlat

1. Csapatépítés szervezett program nélkül: 3.000 Ft/fő.
A park valamennyi szolgáltatása igénybe vehető a nyitva tartási idő alatt. (Az éjszakai labirintusozás felára: 1.800 Ft/fő). Több száz fős csoportokat is tudunk fogadni. A szabad zöld területen székek, padok vannak elhelyezve. Grillezni, bográcsozni is lehet.

Bogrács, gázpalack és állvány bérleti díja együtt: 6.000 Ft
Bejelentkezés, időpont egyeztetés: info@csillagosveny.com

2. Terembérlet
Jurta-rendezvénytermünkben egyszerre 100-an is helyet foglalhatnak, székek, asztalok állnak rendelkezésre. Lehetőség van hangosításra, vetítővászon és projektor is igénybe vehető, megbeszélés szerint. A terembérlet feláras szolgáltatás, a belépőjegyek mellé igényelhető, díja: 10.000 Ft/óra

3. Csapatépítő vetélkedő játékmesterrel, segítő munkatársakkal
A játék során csapatok vetélkednek az elsőségért. Ízelítőt kapnak az élménypark különleges játékaiból, érdekes, tanulságos feladványokat oldanak meg és természetesen bejárják a labirintusokat is. A játék semmilyen különleges előképzettséget, vagy erőnlétet nem igényel. Nem jelent hátrányt az sem, ha
valaki nem szeretne részt venni valamelyik játékban, ő szurkolni fog. Véletlenszerűen, sorsolással egyenlő létszámú csapatokat alakítunk ki. A minimális létszám 12 fő, de több száz fős csoportokat is tudunk fogadni, tartalmas programot biztosítva. A játékot 12 éves kortól ajánljuk.

A program időtartama kb. 3-4 óra.

Ár: felnőtteknek 7.000 Ft/fő, 18 év alattiaknak 4.200 Ft/fő
Az ár a belépőjegyet, a csapatépítő vetélkedő költségét, a park valamennyi szolgáltatásának igénybevételét, és a jurta-rendezvényterem használatát tartalmazza.

Fakultatív programjavaslatunk:
Éjszakai labirintusozás a Csillagösvényben (csupán a csillagok fénye világítja meg a szeri labirintusok koromsötét falait, fejlámpa, zseblámpa ajánlott!). A program felára életkortól függetlenül 1.800 Ft/fő Valamennyi feltüntetett ár tartalmazza az általános forgalmi adót!

Minta program:

  • Délelőtt: Csapatépítő vetélkedő a Csillagösvényben, kérésre kávészünettel, vendéglátással
  • Délután: Nemzeti Történeti Emlékpark séta a skanzenben, kiállítások és a Feszty-körkép megtekintése www.opusztaszer.hu
  • Étkezés: ebéd, vacsora partnereinknél (Szeri Csárda, Kemencés Csárda)
  • Szállásajánlatunk nagyobb csoportoknak, partnereinknél:
  • Büfénkben üdítő, ásványvíz, sör, kávé, meleg italok, jégkrém, édesség és ajándéktárgyak kaphatóak.
  • Parkolás: Élményparkunk parkolójában és a közút szélén kb. 100 jármű számára biztosított a díjmentes parkolás. Autóbusszal is meg lehet állni díjmentesen az élménypark előtti közúton.

Várjuk mielőbbi jelentkezésüket, időpontfoglalásukat, csapatépítő esetén legalább 10 nappal az esemény előtt: info@csillagosveny.com

Legyen egy szép napunk Ópusztaszeren!

Kapcsolat

A Csillagösvény Ópusztaszeren, a Nemzeti Történeti Emlékpark szomszédságában található. Autóval, kerékpárral, busszal, vonattal is könnyen megközelíthető.

Információ és csoportok bejelentkezése

Cégvezető

4 + 6 =

Mit találsz nálunk?

Sövénylabirintus-tanösvény

3,5 km hosszúságban kanyargó, tematikus sövénylabirintus, amely feledhetetlen élményt nyújt.

--» bővebb információk «--

Attila kertje

Attila kertje egy átlátszó labirintus, amely egy honfoglalás kori övcsat mintája alapján készült.

--» bővebb információk «--

Három elem játszótér

Egyedülálló játszótér, ahol földdel, vízzel és levegőben élvezhetik a szabad játék örömét a gyermekek.

--» bővebb információk «--

Turul fészek

Különleges, 8 méter magas, mezítlábas kilátó, ahová mászva kell feljutni, és gurulva lehet leérkezni.

--» bővebb információk «--

Népi játékok

Hagyományőrző és modern ihletésű, természetes anyagokból készült ügyességi játékok szabadtéren.

--» bővebb információk «--

Jurta

300 nm-es, fa és nád felhasználásával épült rendezvényhelyszín esküvőknek, csapatépítőknek.

--» bővebb információk «--

Logikai játékok

6 perces, mini labirintusok az agytorna kedvelőinek. Csapatban vagy egyedül is kihívást jelentenek!

--» bővebb információk «--

Számháború pálya

Precízen megtervezett, 2000 nm-es terep, ahol mindkét csapat egyenlő esélyekkel indul a küzdelemben.

--» bővebb információk «--

Éjszakai labirintusozások

Megismételhetetlen alkalmak, amikor a sövényben csak a hold fénye segít a kiút megtalálásában.

--» bővebb információk «--