fbpx

Esküvő a Csillagösvényen

Rusztikus vagy vintage stílusú esküvőtökhöz kerestek helyszínt?
Kezdjétek életetek legnagyobb kalandját egy igazán különleges helyszínen!

Csillagösvény Élményparkunkban Ópusztaszeren, a Nemzeti Történeti Emlékpark szomszédságában várjuk a házasságkötés előtt álló párokat.

300 nm-es nádfedeles, fagerendás jurtánk és a körülötte fekvő park esküvőtök tökéletes helyszíne lehet, ha…

Nektek fontos a természet közelsége a nagy napon,

vendégeiteknek izgalmas kalandokkal dobnátok fel a várakozást,

esőtől és rossz időtől is védett helyszínt kerestek,

rusztikus, vintage vagy romantikus stílusú esküvőre vágytok,

szeretnétek a helyszínen megoldani a kreatív fotózást,

a lakodalom helyszínén vagy ahhoz közel szeretnétek megtartani a szertartást.

Gergely Nóra

Hány fős lakodalomhoz ideális a Csillagösvény jurtája?

50-120 fő leültetéséhez is ideális a helyszín, ehhez asztalokat, amerikai stílusú székeket biztosítunk.

Lehet-e a polgári szertartás a helyszínen?

Igen. Tópartunk ideális helyszín a házasságkötési ceremóniához, ahol romantikus, természetes környezetben mondhatjátok ki az IGEN-t. Az eskető asztal és a boldogságkapu dekorációját muszlin szalagokkal és virágokkal feldíszítjük Nektek, a környezetét pedig további fény dekorációval, lampionokkal, üvegdíszekkel tudjuk hangulatossá varázsolni. Természetesen, saját magatok is dekorálhattok, vagy kérhetitek dekoros cég segítségét is.

A házasságkötési ceremónia helyszínéül, a romantikus stílus kedvelőinek az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban, sétatávolságban lévő felújított Pallavicini kápolnát, vagy az ópusztaszeri A Magyarok Nagyasszonya templomot is tudjuk javasolni.

Milyen szálláslehetőségek vannak a közelben?

A környéken több kiváló minőségű szálláshelyet tudunk ajánlani. Az Ópusztaszeri Erdei Vendégházak szálláshelyen kültéri medence, szauna és dézsafürdő is a vendégek rendelkezésére áll, szállóvendégeiknek transzfert is vállalnak a helyszín és szállásuk között, ráadásul olyan szeretettel és családias hangulattal fogadják vendégeiket, hogy legtöbben visszatérnek az esküvő után is. Ezen kívül Ópusztaszeren több vendégház és a Szeri Kemping faházai is elérhető távolságban vannak vendégeiteknek. Nagyobb létszám esetén az Aqua Hotelt ajánljuk Kisteleken, illetve Bakson a Krónikás Park Fogadót.

Hogyan jut el a násznép az esküvő végén a szállásra?

Van olyan szálláshely, amelyik saját transzfert biztosít (Erdei Vendégházak), vagy tudunk ajánlani megbízható céget ifjú párjainknak.

Hogyan lehet megközelíteni a Csillagösvényt? Milyen parkolási lehetőség van?

A Csillagösvény Ópusztaszeren, a Nemzeti Történeti Emlékpark szomszédságában található. Térkép alapján könnyen megközelíthető, de a közelben már táblák is segítik a tájékozódást.

Parkolási lehetőség fák árnyékában, a Csillagösvény parkolójában, illetve a közeli Szeri Csárda épülete mellett is van.

Mi történik, ha esik az eső?

Esős vagy hűvös időben a szertartás megtartható a jurtában, a mulatozást pedig sem szél, sem zuhogó eső nem zavarhatja meg zárt, tágas ablakokkal épített helyszínünkön.

Mit tartalmaz a helyszín bérlése?

Ha minket választotok, Tiétek az egész Csillagösvény péntek délutántól vasárnap délutánig! Árajánlatunk a Csillagösvény Élménypark teljes látogatható területének kizárólagos használatát tartalmazza ebben az időszakban, beleértve a 300 nm-es jurtát, a öltöző helyiséget, a sövénylabirintust, és minden nálunk megtalálható élményelemet. Az alap csomag része továbbá a tóparton berendezett esketési ceremónia helyszín, és igény szerint biztosítani tudunk dekorációs elemeket is rusztikus/vintage stílusban (kül- és beltéri égőfüzérek, fényfüggöny, fa hordók, fa lámpások, dunsztos üvegek, különböző gyertyatartók, fakorongok, antik bőröndök, fém vödrök….). Emellett ha szeretnétek, kültéri, raklapos, szalmabálás pihenőrészt is kialakítunk Nektek, fénydekorációval. Az árban természetesen az áramfogyasztás is benne van, ezért külön nem kell fizetnetek!

Milyen étkezési lehetőségek vannak a helyszínen?

A környéken több cateringet vállaló céget is tudunk ajánlani, igényeitekhez igazodva, akikkel az évek során jó kapcsolatot építettünk ki. A svédasztalokat a jurta közepén álló kemencénk előtt elhelyezve nem csak az ételek, de a háttér is kellemes látvány a szemnek, de a helyszínen telepített bográcsok vagy látványgrillek is igazi különlegességei lehetnek a lakodalmatoknak. A hűsítő italokat jéggel teli talicskákból is kínálhatjátok, mi mindehhez a víz- és áramellátást biztosítjuk.

Kreatív fotózásra alkalmas-e a helyszín?

Igen! A sövény- vagy kerítéslabirintusunk igazán különleges helyszínt biztosítanak egy kreatív fotózáshoz, de a romantikus hintánk, a számháború pályánk sűrű növényzete, a hálós kilátónk, a tópart is helyben szolgál lehetőségekkel különböző stílusú képek elkészítéséhez. 500 méterre található tőlünk a Nemzeti Történeti Emlékpark, ahol szintén izgalmas hátteret találtok a nagy napotok megörökítéséhez.

Van a Csillagösvénynek esküvői dekorációja vagy mindent vinni kell?

Az évek során többféle stílushoz is gyűjtöttünk dekorációs elemeket, ezeket a nálunk házasodó párok rendelkezésére tudjuk bocsátani. Ha vintage, rusztikus vagy akár bohém stílusú esküvőt szeretnétek, akkor biztosan tudtok majd válogatni a dekorációnkból (különleges pezsgőfal a ceremónia utáni kínáláshoz, kül- és beltéri égőfüzérek, fényfüggöny, fa hordók, fa lámpások, dunsztos üvegek, különböző gyertyatartók, fakorongok, antik bőröndök, fém vödrök….)

A sövénylabirintust is igénybe lehet-e venni?

Igen, sőt! A sövénylabirintus különleges élményt kínál a násznépnek is. A tematikus kérdéssort az ifjú pár személyre szabhatja, így a vendégek a 13 útelágazásban a leendő férj és feleség kérdéseit jól megválaszolva juthatnak el a labirintus közepén található kilátóig. Ez a program tökéletes választás a kreatív fotózás idejére, hogy amíg Ti fotózkodtok, a násznép ne unatkozzon.

A Csillagösvény labirintus volt az egyetlen helyszín amit megnéztünk az esküvőnk szervezése legelején, mivel az első pillanattól tudtuk, hogy ez lesz a tökéletes helyszín a nagy napra. A rusztikus stílus áll legközelebb hozzánk, így egy zöld övezetben tartható esküvő bizonyult a legjobb választásnak. A labirintus parkja gyönyörű helyszíne volt a szabadtéri szertartásnak, ami szintén egy fontos szempont volt nekünk, a jurtánál pedig kevés hangulatosabb helyet találhattunk volna a vacsorához és a mulatozáshoz. Külön nagy előny, hogy az esküvő és a lakodalom is ugyan azon a helyszínen tartható, így utazni sem kell a násznépnek. A tulajdonosok évtizedes tapasztalattal a hàtuk mögött végig segítették a szervezést és tudtuk, hogy nem fogunk csalódni sem a helyben, sem a dekorációban.

– Lawal-Papp Zsófia

Rettentő vendégszeretők, nagyon természetesek, kedvesek, türelmesek. A béke és játékosság kis buborékába csöppen itt az ember.

– Schandl Gábor

Valódi élményt nyújtó kikapcsolódás a család minden tagjának, csodás természeti környezetben. Mindenépp látogassatok el a parkba, mi is jövünk még!

– Dömösi Emese

Kapcsolat

Bizalommal írj nekünk, hívj minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén vagy a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével.

Gergely Nóra

Gergely Gábor

11 + 7 =