Csapatépítés, csapatépítő tréning | Csillagösvény Ópusztaszer - Ópusztaszer

Csapatépítés, csapatépítő tréning

Csapatépítés a Csillagösvényben! Érdeklődjön csoportos ajánlatunkról az alábbi gombra kattintva.

Elégedett céges vendégeink

 

Continental csapatépítés
Givaudan csapatépítés
Exicom csapatépítés
Lombard csapatépítés

Milyen pluszt ad cégemnek a csapatépítés?

A csapatépítő tréningeket régóta alkalmazzák nagy sikerrel és hatékonysággal. A tréningnek köszönhetően a kiégés lehetősége csökken, köszönhetően az egymásra figyelésnek és a csapatmunkának.

Ezen kívül javítja a munkamorált, az alkalmazottak egymáshoz való viszonyulását és hosszútávon jelentősen hozzájárul a cég fejlődéséhez.

Mi a csapatépítés és a csapatépítő tréning célja?

A tréning fő célja a kommunikáció, a konfliktuskezelés, a problémamegoldás és a csapat munka hatékonyságának növelése játékos, izgalmas feladatok elvégzésével.

Milyen egy jó csapatépítő tréning?

Mindenekelőtt minden résztvevő számára vonzó program, korra, nemre való tekintet nélkül. Olyan feladatokat kínál, amelyek egymásra figyeléssel, közös erőfeszítéssel megoldhatóak. A feladatok legyenek sokfélék.

Szellemi kihívások és fizikai erőpróbák egyaránt szerepeljenek benne. Lehetőleg különleges, sehol máshol még nem tapasztalt, érdekes feladatokkal találkozzanak a vetélkedő csapatok, hogy emlékezetes maradjon a megoldáshoz vezető út megtalálása.

Lényeges szempont, hogy a helyszín legyen nyugodt, csendes, ahol a csapattagokat semmi sem zavarja a feladatok megoldásához szükséges koncentrációban.

Éppen ezt kínálja a Csillagösvény!

Hogyan tudunk hozzájárulni cége fejlődéséhez?

 

Kellemes, jól megközelíthető helyszín

A szeri puszta közepén, nyugodt, elszigetelt környezetben, 2,5 hektáros területen, Budapesttől 90, Szegedtől 30 percnyi útra kínálunk egyedülálló csapatépítési lehetőséget.

Csoportos jeggyel igénybe vehető élményparkunk valamennyi szolgáltatása. A zöldterület szabadon használható, lehet például bográcsozni, grillezni, focizni, tollaslabdázni.

Komplex ajánlat csoportoknak

Vállaljuk csapatversenyek teljes körű lebonyolítását, melyhez jól begyakorolt tematikával rendelkezünk. Az igénybe vehető játékelemek (állomások): sövénylabirintus, fűzfafonat-labirintus, kötéllabirintus, számháború, logikai játékok, pihentető feladványok, betű- és számrejtvények, ügyességi játékok.

Egyedi programok kialakítása

Minden esetben az adott cég kéréseinek figyelembe vételével alakítjuk ki a programot. Az ideális csapatlétszám: 5-10 fő, egyidejűleg akár 200 fő számára is tartalmas, szórakoztató kikapcsolódást biztosítunk. A fél- vagy egész napos program jurtánkban zenés-táncos esttel, éjszakai labirintusozással is végződhet.

Zártkörű rendezvények lebonyolítása

Zártkörű rendezvény lebonyolítását is vállaljuk. Étkezési lehetőség a szomszédos csárdákban, helyben szabad ég alatt, vagy a nádtetős jurtában. Ajánljuk a csárdából kiszállított és a helyszínen, a búbos kemencénkben készre pirított sült egész kacsacombot, párolt káposztával, petrezselymes burgonyával, desszertként kemencében sült túrós lepényt.

Minden igényt kielégítő szálláslehetőségek

Többféle szálláslehetőséget is kínálnak partnereink a közelben a csillagos égre nyitható tetejű jurtától kezdve a kempingen és a panzión át a wellness-szállóig.

Kattintson az alábbi gombra és kérje ajánlatunkat!

 

hu_HUMagyar
Az Ön kosara
  • A kosara jelenleg üres.