Csillagösvény bemutatkozó | Csillagösvény Ópusztaszer - Ópusztaszer

Csillagösvény Bemutatkozó

Csillagösvény bemutatkozó a labirintusról, a helyszínről és rólunk. Ha elnyerte tetszését a Csillagösvény élménypark, vásároljon jegyet online az alábbi gombra kattintva és látogasson el hozzánk!

Üdvözöljük!

A Csillagösvény Útvesztő Öko Élménypark Ópusztaszeren, a Nemzeti Történeti Emlékpark szomszédságában található, autóval, kerékpárral, busszal, vonattal is könnyen megközelíthető.

A Közép-Európában egyedülálló, labirintus tematikájú élménypark a környéken fellelhető természetes alapanyagokból épült fel. Az útvesztők, logikai feladványok, népi- és gyermekjátékok világát kínálja a legkisebb gyermekektől kezdve az aktív idősekig. Európa legnagyobb sövénylabirintusát a magyar történelem, földrajz, élővilág érdekes, játékos módon történő megismertetése teszi még izgalmasabbá.

A fűzfafonat-labirintus felejthetetlen élményt nyújt az eltévedni vágyóknak. A gyermekeket és a lélekben fiatalokat különleges, fejlesztő eszközökkel felszerelt játszótér és hatalmas számháborúpálya is várja. Ideális rendezvényhelyszín az újonnan épült nádfedeles jurta alakú szárazmalom, amely iskolai, családi, baráti, céges rendezvények nyugodt környezetben, jó levegőn történő lebonyolítását teszi lehetővé.

Kedves Látogatónk! A Csillagösvény és a környék látnivalói többnapos programot kínálnak. Partnereinknél nyugodt szívvel tudunk ajánlani szálláslehetőségeket többféle kategóriában, így például csillagtetős jurtaszállást, kempinget, apartmanokat, de szállodákat is.

Természetesen ennél sokkal több lehetőség van arra, hogy álomra hajtsd a fejed, ezért ajánljuk figyelmedbe a trivago oldalát, amely már nekünk is sokszor volt segítségünkre, amikor ötletszerző útjainkon a Csillagösvényhez hasonló tematikus élményparkokat kerestünk fel Európa-szerte.

Zöld élménypark

A labirintus építésénél a környék természetes alapanyagait használtuk fel (pl.: fűzfa, fagyal). A villanyáram előállításához a napenergiát is hasznosítjuk és víztakarékos csepegtető öntözéssel neveljük a sövényültetvényünket.

Kézi erővel alakítjuk ki sövényt, és végezzük a kertészeti munkák zömét, így alacsony a villamosenergia-fogyasztásunk és szelektíven tudjuk gyűjteni a hulladékokat.

A park teljes területe – a kijelölt dohányzóhelyet kivéve – dohányfüst-mentes övezet.

A park népszerűsítéséhez előnyben részesítjük az internet adta lehetőségeket a nyomtatott reklámanyagokkal szemben.

Hiszünk a személyes megtapasztalás és meggyőzés erejében. A Csillagösvényen kívül, országszerte fesztiválokon interaktív játékokkal jelenünk meg, így népszerűsítjük élményparkunkat, találkozunk a Csillagösvény régi barátaival, és újakat is szerzünk!

A park közösségi közlekedéssel, autóbusszal és vonattal (kedvező átszállással) is megközelíthető. Az autóbusz megállóhely közvetlenül a bejáratnál van, útvonalért látogasson el kapcsolat menüpontunkba.

Pontos időpontok a nyitvatartás menüpontban és Facebook oldalunkon.

A sövénylabirintusban az iskolások számára olyan kérdéseket állítottunk össze, melynek segítségével megismerhetik a környék élővilágát, történelmét, földrajzát, kultúráját.

 

Mindezt játékosan, érdekesen tálalva, a tanulás különlegesen formájának segítségével. A helyes válasz ugyanis a továbbvezető utat mutatja, míg a helytelen zsákutcába vezet. Az óvodások számára mesékkel kapcsolatos kérdéseket készítettünk.

 

A felnőtt csoportok, csapatépítő tréningek résztvevői számára grillezési, bográcsozási lehetőséget is kínálunk, és természetes számukra is összeállítottunk néhány érdekes kérdéssort. A népi játékok, a számháborúpálya és a logikai játékok minden korcsoport érdeklődésére számot tartanak.

 

Kedvet kapott a Csillagösvény bemutatkozó után kipróbálni a sövénylabirintust? Vásárolja meg jegyét online, sorbanállás nélkül!

hu_HUMagyar
Az Ön kosara
  • A kosara jelenleg üres.